
#1 Chef Marc Nevejans achter het fornuis bij Zevensterre
Projectontwikkelaar en serie-ondernemer Luc Beke is dan wel de bezieler van het gastronomisch project Zevensterre, naast hem was natuurlijk nog een sterke chef nodig om dit project culinair in het gareel te houden.
Het oog viel op niemand minder dan chef Marc Nevejans. Met Zevensterre is hij niet aan zijn proefstuk toe, hij was namelijk jarenlang chef bij het gerenommeerde restaurant Au Bain Marie in Deinze.
Met Zevensterre trekt Nevejans de kaart van een duurzame en seizoensgebonden menu. Gekende Vlaamse klassiekers, aangevuld met fijne gerechten en sharing dishes. Geserveerd met de lokale topwijnen van Mérula zorgen al deze elementen samen voor een culinaire top-ervaring.
Praktische informatie:
Restaurant Zevensterre is elke dag open van 12u tot 15u en van 19u tot 22u
Sluitingsdagen: maandag, dinsdag en zondag
Blauwezaalhoek 4, 8310 Brugge
Ontdek restaurant Zevensterre
Op een booscheut van de Damse vaart geniet je bij Zevensterre van een duurzame en seizoensgebonden menu. Naast de geliefde klassiekers vind je bij ons ook verfijnde gerechten en sharing dishes, geserveerd in een warm, landelijk interieur. Onze selectie topwijnen van Mérula maken de culinaire ervaring compleet.
