
Verken onze menu
en laat je verrassen
Menu
Weeklunch van 12 tot 14 februari
Verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Toast met gerookte zalm
35
Kalfsblanquette
Poire Belle Hélène
Per tafel kan je kiezen uit voorgerecht en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert
Apéro / Sharing
Bordje Paleta Iberico | Cebo de Campo
20
Nobashi garnaal | sweet chili
15
Goujonette witvis | citroen | tartaar
17
Witte pens | curry mayo | fijne kruiden | sjalot
12
Voorgerechten
Ambachtelijke gerookte zalm | toast
25
Garnaalkroketten | peterselie | citroen
21
Makreel | tijgermelk | yuzu | radijs
22
Gebakken ganzenlever | appel | vijg
31
Sint-Jacobsvruchten | butternut | beurre noisette
29
Hoofdgerechten
Rib eye | sla | verse friet
Béarnaise of peperroom
39
Filet van tarbot | Dijonaisesaus | spinazie | aardappelmousseline
41
Kabeljauw | witloof | grijze garnalen
38
Penne arrabiata | burrata | basilicum
24
Parelhoen | spitskool | sjalot | duxelle
30
Gebakken kalfszwezeriken | cocotte groentjes | pommes dauphine
45
Desserts
Dame blanche
11
Crêpe Suzette
15
Affogatto (vanille-ijs, koffie, zoute karamel)
11
Millefeuille | peer | chocolade | vanille-ijs
13
Coupe Colonel
14
Menu Zevensterre - Keuzemenu van de chef
Menu 1
voorgerecht, hoofdgerecht & dessert
55
Menu 2
twee voorgerechten, hoofdgerecht & dessert
67
Vanaf 8 personen vragen wij de menu te nemen zodat we iedereen vlot kunnen bedienen.
Heeft u een allergie of een intolerantie, laat het ons weten en vraag naar de allergenenkaart.
Wijnkaart
Huiswijn & wijnen per glas
Wit
Grand Bateau wit 2020 / Sauvignon blanc
€7/glas
29
Mérula wit / Auxerrois, Johanniter, Solaris, Siegerrebe
€9/glas
38
Mérula wit / Johanniter Barrique
€9/glas
35
Rosé
Ram rosé Syrah / Cinsault
€7/glas
32
Rood
Grand bateau rood 2020 / Merlot, Cabarnet Sauvignon
€7/glas
32
Enfant rebelle Antione de la Farge 2022
€8/glas
33
Le Ragnaie Troncone Toscane Sangiovese 2021
€11/glas
-
Mousserende wijnen & Champagne
Mérula Brut de Bruges Prestige
€10/glas
39
Veuve Clicquot
€18/glas
98
Ruinart Blanc de Blanc
165